A legfontosabb ünnepi szépség tippek

Az ünnepi időszak mindannyiunk számára hihetetlenül zsúfolt tud lenni. Ott vannak a fák, amiket fel kell díszíteni, a képeslapok, amiket meg kell írni, a sütik, amiket meg kell sütni és az összes bevásárlási ötlet, amiket meg kell valósítani. Már csak rágondolni is kimerítő. De mind közül a legjobb móka részt venni az ünnepi partikon és természetesen az év legfontosabb partiján. Szilveszter este! Megvan a tökéletes ruhád. Megtaláltad a tökéletes cipőket. De a zsúfolt időbeosztásod mellett nincs időd a hosszas szépítkezésre, amitől a lehető legcsodálatosabb formába kerülhetnél?

Íme néhány szépség tipp, hogy zökkenőmentesen juss túl az ünnepi időszakon.

Nincs több lepuszílt rúzs

Az ünnepi partik tele vannak puszilkodással. Puszilkodunk üdvözléskor, puszilkodunk elköszönéskor és puszilkodunk a fagyöngy alatt. Az utolsó dolog, amit tenni szeretnénk, hogy az egész estét a kedvenc ünnepi árnyalatban pompázó rúzsunk újrakenésével töltjük. Ne feledd, minden egyes családtagnak, akit megpuszilsz, valószínüleg adsz egy keveset ajándékba a rúzsodból, amelyet ő aztán az arcán vihet haza. Ezért, hogy a rúzsod érinthetetlen maradjon, kerüld a fényes árnyalatokat és válaszd a matt rúzsokat. Először vidd fel egy rétegben a kedvenc ajakbalzsamodat, hogy elkerüld a kiszáradást. Majd vidd fel a kedvenc matt rúzsodat. Az ajkaid sokkal tovább csókállóak maradnak, és nem kell aggódnod, hogy nyomokat hagysz mások arcán.

Ünnepi köröm kellemetlenségek

A kezeinknek határozottan kijut az ünnepi időszakban. Az ajándékcsomagolás, a sütés vagy csak a játék a hóban, egyik sem tesz jót a parti manikűrünknek. De ugyan kinek van ideje megállni és manikűrözni az évnek ebben a szakaszában? Ha véletlenül letörik a körmöd és tönkre megy a kedvenc körömlakkod, ne aggódj. Ez az év egyetlen időszaka, amikor egy csillámló körömlakk abszolút divatos. Ahelyett, hopgy újra lakkoznád a körmeidet, csak vigyél fel egy kevés csillámló lakkot, átlátszó vagy kiegészítő színű alappal a körmeid végére. A csillámlás gyönyörűen szétterül és elfedi az alatta rejlő letört körömöket.

Viszlát lebegő hajszálak

Az időjárás a száraz levegő, a befújt meleg levegő és a kedvenc téli sálunk és sapkánk között a hajunknak esélye sincs. A lebegő hajszálak és a kócosság határozottan normálisak az évnek ebben a szakában. Ez nem nagy ügy, ha otthon csomagolod az ajándékokat, de igenis nagy ügy, ha céges partin vagy. Mindig tarts egy utazó méretű hajlakkot a táskádban, hogy megszelidíthetsd vele azokat a bosszantó kis hajszálakat. Finoman fésüld hátra szétálló hajszálakat, hogy a hajad simának és csillogónak tűnjön. Ha van egy tartalék fogkeféd, fújj rá egy kevés hajlakkot és összpontosíts kizárólag a szétálló hajszálakra. A hajad egész este megtartja majd a szépen simított parti formáját.

A szempilla festék elkenődése

A hosszú, dús szempillák valóban ünnepivé varázsolhatják a megjelenésedet. De, amikor sietve viszed fel a sminkedet, az utolsó dolog amire szükséged van, az egy elkenődött szempilla festék. Mindig használj szempilla göndörítőt, hogy biztosítsa a szempilláid számára azt a plusz csábosságot, amit megérdemelnek. De amikor a szempilla festéket viszed fel, legyél óvatos, nehogy elkenődjön. Nincs rosszabb, mint egy elkenődött szempilla festék! Próbálj egy kanalat helyezni a szemhélyadra, amikor a szempillaspirált alkalmazod. Így, ha a festék véletlenül elkenődik, a kanálra kerül és nem a szemhéjadra!

Formázd a hajad erőfeszítések nélkül

Nincs időd a fodrászra, de határozottan szükséged lenne egy ünnepi frizurára? Csináld egyszerűen! Fogd hátra egy laza copfba, elegáns kontyba, vagy tarkókonytba, majd tűzd meg egy csillogó ékszer-csattal, hogy még ünnepibb legyen. Rögzítsd néhány ragadós hullámcsattal (csak fújd le a hullámcsatokat egy kis hajlakkal, és hagyd őket megszáradni, mielőtt betűzöd) és a hajad máris készen áll az újévi bulira. Egy egyszerű hajviselet is átütővé válhat egy kis csillogó hozzávalókat feldobva.

Írta, Jacquie Carter, szépségápolási szakértő a HerbalifeSzépségápolási Osztályának Igazgatója. Fedezd fel a Herbalife SKIN termékcsaládot!
Próbáld ki te is a Herbalife szépségápolási termékeket!