Herbalife és én

A történetem 2009-ben kezdődött, amikor egy randi után rádöbbentem,
hogy az életemet a szürke mindennapokból kilépve, tartalommal megtöltve is lehet élni.


Addig csak a munkának éltem, mozgáshiányos életmódomnak és helytelen táplálkozásomnak köszönhetően hízásnak indultam. Sajnos a randi után többé nem láttam a hölgyet, de akkor valami elindította bennem a változtatás iránti vágyat. Néhány hétre rá, megvásároltam első biciklimet, egy 30 éves Campagnolot és kezdetét vette a „hadművelet” a sportos életmódért.

Ezen a nyáron elkezdtem salsazni, s több mint 4 hónapon keresztül, szinte minden nap kb. 28 km-t bicikliztem.
Büszke és elégedett voltam önmagammal szemben, hogy ilyen nagy változást meg tudtam valósítani. Észrevettem magamon, hogy izmosodtam, de a zsír százalékomat nem sikerült csökkenteni. Ezt azért tudom, mert ekkor találkoztam későbbi mentorommal Csernyik Jánossal, aki a Tanita testelemző műszerrel megmért és táplálkozási tanácsot adott. 2012 tavaszán elhatároztam, hogy nem csak meghallgatom János tanácsát, hanem meg is fogadom.

Ekkor kezdtem a Herbalife termékeket szisztematikusan fogyasztani, elkezdtük a saját életmód klubunkat, ahol a tanultakat beleépítettem a mindennapjaim táplálkozásába. Az eredménye az lett, hogy két és fél hónap alatt 7 %-kal csökkent a testzsírom úgy hogy az izmom tömegéből nem vesztettem, javult a hidratáltságom. A termékeket napi szinten fogyasztom, reggelim Krém S Keksz ízű Herbalife Formula 1 Tápláló Shake Italpor és Herbal Aloe Italkoncentrátum, Herbalife Formula 3 Személyre szabott fehérjepor, Multivitamin Komplex és Herbalifeline halolaj kapszula.

Ezen felül számos más terméket is fogyasztok, nagy kedvencem még a Fehérjeszelet, de természetesen az egyéb főétkezések során próbálok könnyű, változatos ételeket fogyasztani. 2013 nyarán éreztem hosszú hosszú idők után először, hogy elégedett vagyok a külsőmmel, s ez az önbizalom, megváltoztatta kisugárzásomat, aminek az eredménye az lett, hogy 2013 augusztusában egy salsa táborban a bulgáriai tengerparton a szerelemre is rátaláltam. Úgy éreztem, hogy ha ennyi pozitív energiát, kapcsolatot kaptam, akkor kötelességem nekem is ebből másoknak adni. Ekkor regisztráltam a Herbalifehoz és elhatároztam, hogy segíteni fogok másoknak is a változásban.

Hiszem, hogy többedmagunkkal sikerül megváltoztatnunk országunk táplálkozási kultúráját és ezzel a többiek életét minőségibbé és egészségesebbé tenni, hisz a változás belülről kezdődik.

A HL24.hu azért jött létre, hogy a fogyasztók a legkönnyebb és legegyszerűbb úton hozzájussanak a Herbalife termékekhez online.

Nézzen körbe termékeink között