Mi a HERBALIFE?

Herbalife cégről

Vállalatunk

A Herbalife magas színvonalú termékei és programjai az alábbi területekre koncentrálnak:

 • sikeres testsúly csökkentés
 • ideális táplálkozás
 • célzott szépségápolás
 • pénzügyi elismerések lehetősége

Tudományos háttér az Ön sikerének előmozdítására
A Herbalife innovatív, az Ön személyes wellness céljaira koncentráló termékei mögött tudósok, orvosok és táplálkozási szakértők állnak. És míg a Herbalife természetes alapú készítményei az életreszóló jóllétet hozzák elérhető közelségbe, az üzleti lehetőség ígérete pénzügyi sikerrel jutalmazza!

Megbízható szakértők
A Herbalife piacvezetői sikere mögött Tudományos Tanácsadó Testülete áll. Ez az elismert tudományos szakértőkből álló csapat kutatásokra és terméktesztekre alapozva irányítja a Herbalife termékek fejlesztését, így a Herbalife minőség napjaink legmagasabb színvonalát képviseli az iparágban.

Számíthat támogatásunkra
Több mint egymillió Független Tanácsadó a világ több mint 90 országában értékesíti – éves szinten nettó 3,5 milliárdos forgalommal – a Herbalife termékeit, így Ön biztos lehet abban, hogy minden rendelkezésére áll a siker eléréséhez. Amikor úgy érzi, készen áll megváltoztatni életét, büszkén támogatjuk Önt a siker útján, lépésről lépésre, hogy:

 • kielégítse táplálkozással, testsúlycsökkentéssel és szépségápolással kapcsolatos igényeit,
 • megismerhesse az általunk ajánlott üzleti lehetőséget.

Minőségi termékekeivel és szakértő támogatásával a Herbalife megmutatja Önnek, hogyan hozza ki magából a lehető legtöbbet közérzete, szépsége és életmódja tekintetében. Fedezze fel a Herbalife-ot – és az életreszóló jóllétet!

 

TUDOMÁNYOS ELKÖTELEZETTSÉG

Mint vezető wellness vállalat, a Herbalife büszke három tudományos testületének létrehozására: Orvosi Tanácsadó Testület, Tudományos Tanácsadó Testület és Orvosi Ügyek Csoportja. Ezek együtt különböző szakterületekről érkezett orvosokat, kitüntetett tudósokat és közismert wellness szakértőket foglalnak magukban, hogy közös erővel fejlesszék a táplálkozástudományt, biztosítsák a Herbalife termékek kiemelkedő színvonalát és világszerte útmutatót adjanak fogyasztóinknak az egészség minden aspektusára vonatkozóan.

 

TUDOMÁNYOS TANÁCSADÓ TESTÜLET

A Herbalife saját Tudományos Tanácsadó Testülete (NAB) a táplálkozástudomány fejlesztésének elkötelezett szervezete. A NAB tagjai világraszóló kutatásokat folytatnak a testsúlycsökkentést és tökéletes egészséget támogató tápanyagok használatára vonatkozóan. Szakmai tudásuk a termékfejlesztések és a Herbalife wellness iparágban elfoglalt vezető pozíciójának hajtóereje. A Testület tagjai közt található Dr. David Heber elnök, a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem Emberi Táplálkozási Központjának vezetője*; és Dr. Louis Ignarro, aki 1998-ban vette át orvostudományi Nobel-díját†.

* Dr. Heber ezen pozíciója csupán tájékoztatásul szolgál. A Kaliforniai Egyetem szabályzataiból fakadóan nem támogat egyedi termékeket vagy szolgáltatásokat. † A Nobel-díj a Nobel Alapítvány bejegyzett márkaneve.

 

GARANTÁLT MINŐSÉG

A Herbalife logo a kiváló minőség garanciája, a mindig elérhető támogatásé és az elégedettségé, amelyre bizton alapozhat.

A Herbalife 1980 óta előtérben van a személyre szóló táplálkozás kialakításában, megbízható szakértők csoportjára támaszkodva kiváló termékeket állít elő, amelyek a világ több mint 90 országában célzott előnyöket biztosítanak az embereknek. Minőségi alapanyagok felhasználásával, szigorúan ellenőrzött munkafolyamatokkal – a Herbalife termékek a kormányzati előírásoknak teljes mértékben megfelelnek.

 

SZPONZORÁCIÓK

Szerte a világon, több, mint 250 sportolót és csapatot tölt fel a Herbalife táplálkozás az optimális teljesítményért. A kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozással és a rendszeres testedzéssel járó életmód a Herbalife filozófia alapja, és büszkék vagyunk rá, hogy támogathatjuk ezen sportolókat és csapatokat céljaik elérésében.

Csak néhány a profi Herbalife szponzorációk közül: Cristiano Ronaldo top futballista, LA Galaxy – Amerikai Futball Klub, HC Plzen – Cseh jéghoki csapat és a Men’s Sana Basket, vagy ismertebb nevén Montepaschi Siena – Liga győztes olasz kosárlabda csapat.

Tudjon meg többet a Herbalife sportszponzorációkról itt: HerbalifeSports.com

 

Társadalmi felelősségváltozás

A Herbalife alkalmazottai és Tanácsadói dolgoznak azon, hogy az emberek élete megváltozzon. Tudjon meg többet arról, hogyan tudunk segíteni az embereknek szerte a világban és helyi szinten.

Herbalife Családi Alapítvány: Casa Herbalife szerte a világon
A Herbalife Családi Alapítvány (Herbalife Family Foundation (HFF)) folyamatosan bővíti Casa Herbalife programját, egyre több gyermek számára biztosítva az egészséges étrend kialítását. Már hét Casa Herbalife programot működik Földünk különböző pontjain:

 • Az eredeti árvaház, amelyet a HFF Brazíliában építtetett, és amelyről a program a nevét kapta, a Casa Herbalife
 • A Los Angeles déli részén fekvő Place Called Home
 • Az Atlanta Gyermekotthon
 • A De Santos Árvaház Brazíliában
 • Az AGA Gyermekotthon Budapesten
 • A Szingapúri Gyermekotthon
 • A Kobe Jitsugyo Gakuin, a japán Kobe-ban
 • A NAIM Corporation Szantiagoban (Chile)
 • A Rumah Bakti Hulu Kelang (RBHK) Malajziában
 • A Wayne Barton Study Boca Raton-ban (Florida)

Az alapítvány 2005. decemberben adta át legutóbbi támogatásait, de a program szelleme további Casa Herbalife programok elindítását ösztönzi a jövőben.

A HFF egy non-profit szervezet. A Casa Herbalife programon keresztül a HFF már meglévő – gyermekeket befogadó – szervezetek támogatását tűzte ki célul – az ott élő gyermekek egészséges étrendjének, illetve esetenként a konyha és kapcsolódó létesítmények fejlesztésének biztosításával.

A Herbalife Családi Alapítvány (HFF) hivatalos weboldala

Herbalife Családi Alapítvány (HFF): Hurrikán segély 
A Tanácsadók és az alkalmazottak hozzájárulásaiból a Herbalife Családi alapítvány a Herbalife-fal karöltve megközelítőleg 400 000 amerikai dollárt adományozott az Amerikai Vöröskeresztnek. Az összeget a Katrina, Rita és a Stan Hurrikán áldozatainak támogatására fordítják. A Vöröskereszt a hozzájárulásokból a leginkább rászorulóknak élelmiszert, menedéket, pénzügyi segélyt, valamint lelki és egészségügyi szolgáltatásokat biztosít.

Herbalife Családi Alapítvány (HFF): Cunami segély
A 2004. decemberi Délkelet-Ázsiai és afrikai cunamira reagálva a Herbalife adománygyűjtést kezdeményezett a katasztrófa áldozatainak támogatására. A Herbalife Családi Alapítvány (HFF) – egy non-profit szervezet, amely a rászoruló gyermekek támogatását tűzte zászlajára – létrehozott egy különleges alapot azon adományok fogadására, amelyek a Gyermekek Megmentése és az SOS Gyermekfalvak – két, gyermekeket támogató nemzetközi szervezet – támogatására érkeznek.